lauantai 31. lokakuuta 2015

Matka alkaa

Heippa! :)

Elikkäs täällä kirjoittelee 18 -vuotias Marika ja opiskelen siis Kainuun ammattiopistossa Kajaanissa liiketaloutta nyt kolmatta vuotta.

Tämän blogin aiheena on siis matkani kuukaudeksi Kanadaan, jonne siis pääsin koulun kautta opiskelemaan ja työharjoitteluun. Kanadassa menen kaupunkiin nimeltä Edmonton, jossa tarkoitus olisi tosiaan se kuukausi viettää. Tähän blogiin sitten päivittelen kokemuksia ja kuvia tältä reissulta :)

Päätin nyt tehdä ensimmäisen postauksen täältä Helsinki-Vantaan lentokentältä, koska aikaa löytyy.

Elikkäs aamulla viiden jälkeen hyppäsin Kajaanista lentokoneeseen ja lensin tänne isommille kylille Helsinkiin. Ja koska luppoaikaa on ollut, on tullut kierreltyä vähän tätä lentokenttää ympäri. Ja sen voin sanoa, että 18 kiloa painavan matkalaukun kanssa se on ollut vähän haaste :D

Tässä sitten kahviossa odottelen muita matkalle lähteviä opiskelijoita ja opettajaa ja koitan tappaa aikaa. Ja pieni jännityskin on jo tullut mitä ei ihme kyllä ole ollut aiemmin, mutta todella kovasti silti täällä odotetaan sinne Kanadaan pääsyä!

Seuraavan kerran sitten postailen varmaan ihan itse Kanadasta ja toivottavasti silloin on jo hienoja kuvia ja kokemuksia jaettavana. Uskon kyllä, että varmasti on! :)

Bye bye Finland and hello Canada!



Ps: Nämä Kanadan dollarit on melko hienoja :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti